Február - 2018
H K S C P S V
  01 02 03 04
05 06 07 08 09 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 24 25
26 27 28  

Oldal törlése

1. módszer (Oldal törlése közvetlenül az oldalfából)

  1. Az oldalfában keresse meg a törölni kívánt oldalt.
  2. Jobb egérgombbal kattintson az oldal nevére.
  3. Az előugró menübõl válassza ki a Törlés menüpontot.
  4. Ekkor megjelenik egy figyelmeztetés, hogy tényleg törölni akarja-e a az oldalt. Kattintson az OK-ra.
  5. Láthatja, hogy az oldal eltűnt az oldalfából. Az oldal törlődött.

2. módszer (Oldal törlése az oldal szerkesztése űrlapon. Megjegyzés: Ez a módszer akkor hasznos, ha éppen szerkeszti az adott oldalt.)

  1. Az oldalfában keresse meg a törölni kívánt oldalt.
  2. Kattintson az oldal nevére.
  3. Kattintson a képernyő jobb felsõ részén az oldal neve mellett található ceruza ikonra az oldal beállítások szerkesztéséhez.
  4. Kattintson a képernyő felső részén található kuka ikonra.
  5. Ekkor megjelenik egy figyelmeztetés, hogy tényleg törölni akarja-e az oldalt. Kattintson az OK-ra.
  6. Láthatja, hogy az oldal eltűnt az oldalfából. Az oldal törlődött.

3. módszer (Törlés Lista nézetben)

  1. Kattintson a Web>Lista menüpontra a modulsávban.
  2. Az oldalfában keresse meg azt az oldalt, amelyik a törölni kívánt oldal szülő oldala.
  3. Kattintson a szülőoldal nevére.
  4. Győződjön meg arról, hogy a munkaasztal alsó részén a Kiterjesztett nézet be legyen pipálva.
  5. A felsorolt oldalak közül keresse meg a törölni kívánt oldalt és kattintson a törlendő oldal sorában található kuka ikonra.
  6. Ekkor megjelenik egy figyelmeztetés, hogy tényleg törölni akarja-e az oldalt. Kattintson az OK-ra.
  7. Láthatja, hogy az oldal eltűnt a listából és az oldalfából. Az oldal törlődött.

Utolsó frissítés: 2016.07.28.